Kliniek

Museumplein

De

Kliniek

De huidige tijd vraagt om een moderne en gespecialiseerde hoofdlocatie voor behandelingen met Clear Aligners. Compleet toegelegd op het digitale werken door te kunnen visualiseren van wat er mogelijk is voor de klant, is Orthodontie Museumplein een voorloper in Nederland.

Met deze kliniek hopen wij u de meest fijne manier van orthodontie te kunnen laten ervaren waarbij uw dagelijkse bezigheden zo minmogelijk gehinderd worden en u weinig bezoeken nodig heeft.

Er zijn meerdere mogelijkheden binnen de orthodontie, zoals u ook de keuze heeft om geen beugelbehandeling te nemen. Wij bespreken met u op een heldere wijze de opties en de daarbij behorende kosten.  Naast de Aligners van Invisalign bieden wij ook de traditionele “slotjes” behandelingen aan. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit en hoogwaardige zorg en zijn daarom aangesloten bij de VTvO Vereniging Tandartsen voor Orthodontie en ingeschreven in het OK register. Hierdoor worden wij jaarlijks bijgeschoold, staan wij open voor controle van buitenaf en werken volgens vaste protocollen. Daarnaast zijn wij lid van de ANT en de European Aligner Society EAS.Tevreden patiënten = tevreden tandartsen; persoonlijke benadering leidt tot een zo optimaal mogelijk behandeltraject.

Lotte

Meereboer

Zeer ervaren in orthodontie met Aligners. Studeerde aan de Vrije Universiteit en startte met Invisalign in 2008. Ingeschreven in het BIG register en het kwaliteitskeurmerk van de VTvO.

knop-big

Team

Orthodontie Museumplein

Het team bestaat uit een aantal gedreven en deskundige behandelaren met al vele jaren ervaring in de orthodontie.

Lotte Meereboer
TANDARTS VOOR ORTHODONTIE
Ruth
ORTHO-ASSISTENT
Sanne
ORTHO-ASSISTENT
Wendy
SENIOR ORTHO MANAGER
Lizelot
RECEPTIONISTE

“Ik werk al jaren voor Lotte, wij gaan samen voor het beste en geloven alleen in kwaliteit”